groente- en fruitpakketten

                                                                        
 
Onze groente- en fruitpakketten komen van de Kievit uit Katwijk. Kievit en Brandnetel kennen elkaar en werken al lange tijd op logistiek niveau samen. Woensdag en vrijdag zijn de afhaaldagen voor de groente- en fruitpakketten. Wie een keer een pakket van Kievit heeft geprobeerd, weet waarom we voor Kievit kiezen. 
 
                                       Afbeelding invoegen               
                                     inpakken...                      foto: Menso van Reij                

  

Kievit is een gespecialiseerd groente- en fruitbedrijf dat zich volledig heeft toegelegd op verse biologische producten. Het gehele assortiment wordt betrokken uit de biologische landbouw en grotendeels verwerkt in groente- en fruitpakketten. Hieronder volgt een opsomming van de pakketten die via Brandnetel te verkrijgen zijn met een korte uitleg over de samenstelling en een overzicht van de prijzen.
 
Groentepakketten
Basispakket
klein                                                                                                                 7,25
medium 9,00
groot 12,00
Superpakket
klein                                                                                                                 8,75
medium 11,50
groot 15,25
Combipakket
klein                                                                                                                 8.25
medium 10.75
groot 14.25

In het basispakket treft u alle denkbare groenten aan. Kievit zorgt voor een afwisselend en een aantrekkelijk pakket. Dit pakket is geschikt voor 4 5 dagen koken.

In het superpakket gebruikt Kievit vooral luxe en toegankelijke groenten. Het pakket is wat rijker aangekleed. Het is voor 4 5 dagen koken.

Het combipakket is er volgens Kievit voor drukke mensen die minder vaak willen koken. Ze gebruiken dezelfde groenten als in het super groentepakket, alleen bevat dit pakket minder porties. Het is voor 2 3 dagen en het wordt aangevuld met fruit.
 
                                   
                                    ...en wegwezen...               Foto:Menso van Reij
 
 
Fruitpakketten
 
basisfruitpakket                                                                                              7,50
superfruitpakket 10,75
speciaal-fruitpakket 12,00

Het basisfruitpakket bevat 2 tot 2,5 kilo fruit. Elke week bevat dit pakket 4 5 soorten fruit.

Het superfruitpakket is uitgebreider. Het bevat meer gewicht en nog meer soorten fruit. Het is een complete fruitmand in een tas.
Het speciaal-fruitpakket bevat in de zomermaanden veel zomerfruit (aardbeien, bessen, kersen etc.) van eigen bodem en uit Europa (perziken, abrikozen, etc.). Buiten deze periode bevat het naast het gewone handfruit veel exotisch fruit.